Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Disney

<< Vorige - Volgende >>


Disney DVD - De Klokkenluider van de Notre Dame


Walt Disney Classics DVD

Artikelcode: EAN 8711875930461Disney DVD - De Klokkenluider van de Notre Dame
Een weergaloze animatiefilm vol muziek en vrolijkheid: Disney's Classic DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is een animatiewonder dat u telkens weer versteld zal doen staan!

Hoog boven de stad Parijs in een spectaculaire klokkentoren, kijken de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo en zijn hilarische, waterspuwende kameraadjes naar het 'Zottenfestival' - het grootste feest van het jaar. Hoewel zijn meedogenloze en wrede beschermheer Frollo hem heeft verboden de klokkentoren te verlaten, stapt Quasimodo dapper een wereld in die hij nooit gekend heeft, maar waarvan hij altijd gedroomd heeft. Als hij vriend wordt van de beeldschone zigeunerin Esmeralda en haar vrolijke geit Djali, belandt Quasimodo in een wervelend avontuur vol actie, spanning en bijzondere verassingen!

Het meesterwerk DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME, nu op DVD direct vanaf de digitale bron waardoor beeld en geluid van de allerbeste kwaliteit zijn. DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is een genot om naar te luisteren en een wonder om te aanschouwen: Een betoverende film vol helden, boeven, humor, spanning en muziek... die ieders hart zal verwarmen!

Disney DVD Klokkenluider van de Notre Dame  - Nederlands gesproken - Speelduur: 87 min. - Productiejaar 1996 - DVD release 5-2-2002 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating: AL

Regie: Gary Trousdale
19.99  euro 20.61

Aantal   Meer Disney DVD films: