Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

<< Vorige - Volgende >>


Disney DVD - UP


Van de makers van Finding Nemo en Monsters & Co

Artikelcode: EAN 8717418239442 Disney DVD - UP
Van de knappe koppen van de Pixar Animation Studios en de bejubelde regisseur van Monsters En Co. verschijnt nu een hilarisch opbeurend avontuur waarin alles mogelijk is.

Carl Fredrickson is een gepensioneerde ballonnenverkoper, maar ook een schavuit en dromer, die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd.

Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder die nooit verder is geweest dan zijn achtertuin, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl's veranda! 's Werelds meest onwaarschijnlijke duo bereikt nieuwe hoogtes en ontmoet fantastische vrienden zoals Dug, een hond met een speciale halsband waardoor hij kan praten, en Kevin, een zeldzame reusachtige loopvogel. Terwijl ze samen vastzitten in de woeste jungle, realiseert Carl zich dat de grootste avonturen in het leven soms anders zijn dan je zelf gedacht had.

Met onder andere de hilarische korte film "Dug's Speciale Missie", bereikt Up nieuwe hoogtes op dvd. Na dit avontuur loop je met je hoofd in de wolken.

Walt Disney DVD UP - Nederlands gesproken - Speelduur: 92 min. - Productiejaar: 2009 - DVD release 16-12-2009 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.78:1 - Rating: 6

Regie: Bob Peterson
euro 20.61

Aantal   Meer Disneyfilms op DVD :