Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

<< Vorige - Volgende >>


Documentaire DVD - BBC Earth Life 9


BBC Documentaire gepresenteerd door David Attenborough

Artikelcode: EAN 8717344740531 Documentaire DVD - BBC Earth Life 9
De 'National History Unit' van de BBC staat al sinds de jaren '50 te boek als een van 's werelds toonaangevende producenten op het gebied van natuurdocumentaires. In het kielzog van recente megasuccessen als Planet Earth (2001) en The Blue Planet (2006) volgt nu Life: een 10-delige serie, geheel in haarscherp HD geschoten, die onderzoekt hoe de enorme diversiteit van het leven op aarde is ontstaan - en welke spectaculaire, soms extreme strategieën sommige soorten hebben ontwikkeld in de strijd om het bestaan.
Deze box bevat de zevende en achtste aflevering van deze prachtige documentaire:

- Hunters and Hunted:
Een indrukwekkende aflevering over de dramatische wereld waarin de carnivoor en zijn prooi elke dag opnieuw als vijanden tegenover elkaar staan. We rennen mee met een jagende troep jachtluipaarden, zien hoe zeeleeuwen een dodelijk kat-en-muisspel spelen met witte haaien en hoe leeuwen en buffels samen een wankel evenwicht in stand houden.

- Creatures of the Deep:
De zee, de grootste habitat die de aarde rijk is, herbergt vele geheimen en gevaren. Gewapend met de meest geavanceerde onderwatercamera's dalen we af naar diepten die nog nooit eerder werden verkend. We doen verbijsterende ontdekkingen en maken kennis met monsterlijke krabben, reusachtige octopussen en andere bizarre diersoorten.

Documentaire DVD BBC earth Life 9 - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Productiejaar: 2010 - Rating: AL - Speelduur: 120 min. - DVD Release: 2012 - Anamorphic Widescreen 16:9
euro 6.70

Aantal