Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

<< Vorige - Volgende >>


DVD box - Weapons at War


Brute Force - 10 DVD Collection

Artikelcode: EAN 8715664035979 DVD box - Weapons at War
Deze reeks unieke oorlogs documentaires toont de geschiedenis van het wapengebruik in tijden van oorlog, vanaf de eerste gevechten tussen naties tot de technologische oorlogsvoering van de toekomst. 

DVD I: ARTILLERY
Ontdek waarom een van de krachtigste wapens, het artilleriekanon, in de basis, al bijna zeshonderd jaar hetzelfde is gebleven. 
DVD 2: TANKS
De alsmaar voortschreidende technologie veranderde de tank van een log vehikel tijdens de Eerste Wereldoorlog tot de loodzware maar dynamische en snelle monsters van vandaag. 
DVD 3: BOMBERS
De dagen dat vliegeniers met de handgranaten gooiden naar de vijand beneden op de grond, liggen ver achter ons. Met supersonische snelheden dringen de bommenwerpers van nu het vijandelijk luchtruim binnen. Dit is de ontwikkeling van de bommenwerper. 
DVD 4: FIGHTERS
De ongelooflijke evolutie van het gevechtsvliegtuig: van de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de verwoestende aanvallen tijdens de eerste Golfoorlog. 
DVD 5: NAVAL AVIATION
De ontwikkeling van de gevechtsvliegtuigen van de Amerikaanse Marine van de afgelopen tachtig jaar; maak kennis met de mannen en machines die de Amerikaanse Marine hun onbetwiste superioriteit in de lucht hebben gegeven. 
DVD 6: HELICOPTERS
Van de eerste eierkloppers uit de 2e Wereldoorlog tot de vliegende tanks uit Desert Storm: zie hoe de helikopter uitgroeide tot een van de meest wenbare en krachtige wapens. 
DVD 7: BATTLESHIPS
De historie van het oorlogsschip: van de stoomboten uit de Eerste Wereldoorlogen tot de gigantische drijvende forten die tijdens Desert Storm vanaf zee Irak bestookten. 
DVD 8: SUBMARINES
De eerste onderzeeers werden ingezet tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze groeiden uit tot de nucleair aangedreven onderzeeers die nu dreigend door de diepe oceanen varen. 
DVD 9: SMART BOMBS
Een blik op de high tech sterren van de Golfoorlog: individuele explosieven die met behulp van elektronica met uiterste precisie en weinig bijkomende schade hun doel bereiken. 
DVD IO: FUTURE WEAPONS
Neem een kijkje in de toekomst: prototypes van huiveringwekkende wapens die momenteel worden ontwikkeld voor de slagvelden van morgen. 

Oorlogsdocumentaire DVD Weapons at War - 10 DVD box set - speelduur 465 min. Engels gesproken - Nederlands ondertiteld - 4:3 full frame
euro 27.93

Aantal